Valinnaiset tutkinnon osat | 60 osp
- Kahvilapalvelut, 10 osp
- Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
- Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot, 10 osp
- Suurkeittiön ruokatuotanto, 25 osp
- Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp
- À la carte -ruoanvalmistus, 30 osp
- À la carte -tarjoilu, 30 osp
- Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp
- Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp
- Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp
- Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
- Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
- Huippuosaajana toimiminen, 15 osp
- Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp
- Yrityksessä toimiminen, 15 osp
- Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
- Laivatalouspalvelut, 20 osp
- 3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 20 osp
Paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuva tutkinnon osa (Omnia)
Liiketoiminnan perustutkinto