KOKKIKILTA ORIGINAL ESPOO
Kokkikilta Original Espoo on ravitsemisalan opiskelijoiden yhteinen sivusto
Valikko
Siirry sisältöön
Etusivu
Perustutkinnon muodostuminen
YTO-integraatiot
KOKKIKILTA
Kiltakoulu Kokkikilta Original Espoo
Kiltakoulupedagogiikka
Lakela 360
Collaborate
PAKOLLISET TUTKINNON OSAT
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 ops
Ammattikeittiön asiakaspalvelu
Perusruoanvalmistus
Ergonomia ja työturvallisuus
Hygienia ja omavalvonta
Kestävä kehitys (Ravitsemispalveluissa toimiminen)
SOME- taidot (Ravitsemispalveluissa toimiminen)
Työssäoppiminen
Lounasruokien valmistus 40 ops
Ammattikeittiön ruoanvalmistus
Ruokalistasuunnittelu
Ravitsemus ja erityisruokavaliot
Kestävä kehitys (Lounas)
SOME-taidot (lounas)
Työssäoppiminen
Annosruokien valmistus 25 ops
Gastronomian perussanasto
Kestävä kehitys (Annosruoka)
SOME-taidot (Annosruoka)
Työssäoppiminen
VALINNAISET TUTKINNON OSAT
Kahvilapalvelut 10 ops
Some-taidot (Kahvila)
Katu- ja pikaruokapalvelut 10 ops
Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot 10 ops
Some-taidot
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 ops
Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 ops
Some-taidot
Kestävä kehitys (Tilaus- ja juhla)
Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp
Some-taidot
À la carte-ruoanvalmistus 30 ops
A’la Carte ruokalistasuunnittelu
Kestävä kehitys (à la carte)
Some-taidot
Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
Kestävä kehitys (Tuotteistaminen)
Some-taidot
Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
Teoria
Tuotekehitys ja ruoanvalmistus
Kestävä kehitys (Luonnontuotteet)
Työssäoppiminen
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Ammattilaiseksi kansainvälisesti, 15osp
RaCa kestävän kehityksen osaaja 15 osp
KV-TYÖELÄMÄSSÄ OPPIMINEN
Hankkeet (Kiltamalli)
Kestävän kasvun kehitysympäristöjen toteutuspolku (KET0)
Making Future Education Accessible – MAFEA
Digi2go projekti- Hanke on päättynyt 2021
HANAKO- Hanke on päättynyt 2021
CORE, Cooking for the future project has ended May 27, 2021
365/12 – Aina avoin ammatillinen oppilaitos
Killat avoimesti verkossa- Hanke on päättynyt 2019
MR amis- hanke on päättynyt 2019
Healthy future: Healthy food choices for a sustainable future project has ended 2018
Osaamismerkit
Videot
Saavutettavuusseloste
Kalenteri
Haku
Haku:
Reseptin valmistusmenetelmät
Share on Facebook
Share
Share on Twitter
Tweet
Share on LinkedIn
Share
Log In
Email Or Username
Password
Remember Me
Forgot Password?