Pop up -kasvisravintolat valtaavat Entressen

 

Entressen pop up -ravintoloissa voi nauttia lauantaina ympäristöystävällisiä kasvisherkkuja.

kuva:Amira Saad/Omnia

Kauppakeskus Entressessä Espoon keskuksessa voi lauantaina 19. toukokuuta nauttia neljän kansainvälisen pop up -kasvisravintolan herkuista. Ateriat on myös pyritty valmistamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Tempauksen taustalla ovat Omnian ja Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekamin kokki- ja leipuriopiskelijat, jotka saavat vieraakseen ammattikoulujen opiskelijoita Kroatiasta.

Opiskelijaravintolat valmistavat itse ideoimansa menut, jotka kilpailevat paitsi annosten maulla ja myyntimäärillä, myös mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä.

Opiskelijat ovat suunnitelleet määritellyn ruokakorin aineksista kaksi satokauden mukaista vegaanista ruoka-annosta. Nelihenkiset tiimit koostuvat toisen tai kolmannen vuoden opiskelijoita.

Tempaus on osa kansainvälistä Healthy Future -projektia. Projektia rahoittaa Euroopan unionin koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma Erasmus+.

Ravintolat löytyvät kauppakeskuksen toisesta kerroksesta.

 

http://www.healthyfutureproject.eu/wp-content/uploads/2018/06/Pop-up-kasvisravintolat-valtaavat-Entressen-La%CC%88nsiva%CC%88yla%CC%88.pdf

Vastaa