CC: Ammattikeittiön ABC: Ergonomia ja työturvallisuus
Tuvallisesti Keittiössä CC Ruokatiedon ruokavisa
Käy lukemassa myös Työturvallisuus/Ruokatieto (2020)
Työturvallisuuskeskus (2020)
Hotellin ja ravintolan työturvallisuus (PDF MaRa oy 2011)
ARVIOINTI
- huomioi oman työnsä suunnittelussa turvallisuuden ja ylläpitää työympäristön turvallisuutta ja ergonomisuutta tutuissa tilanteissa (T1)
- noudattaa ergonomiaohjeita ja ylläpitää työkykyään (T1)
- huomioi oman työnsä suunnittelussa turvallisuuden ja ylläpitää työympäristön turvallisuutta ja ergonomisuutta tutuissa tilanteissa omatoimisesti (H3)
- oudattaa ergonomiaohjeita ja ylläpitää työkykyään omatoimisesti (H3)
- huomioi oman työnsä suunnittelussa turvallisuuden ja ylläpitää työympäristön turvallisuutta ja ergonomisuutta itsenäisesti (K5)
- noudattaa itsenäisesti ja tarkoituksenmukaisesti ergonomiaohjeita sekä ylläpitää työkykyään oma-aloitteisesti (K5)
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.