Lilla Henricus

Omnian Lakelankadun toimipisteessä järjestetään jo kolmatta kertaa Pop up –ravintola Lilla Henricus Omnian Kilta opiskelijoiden järjestämänä. Pop up –ravintola keräsi Omnian henkilökunnan kolmen ruokalajin ääreen.

Tämä kahden viikon mittainen Pop-Up ravintola jakso on nyt ohi. Ja opiskelijat suuntaavat hyvillä mielin syyslomaa kohti.

Kuva 1. Kilta2020 opiskelijoita

Pop-Up ravintola Lilla Henricus tarkoituksena oli antaa hieman käsitystä siitä, millaista on toimia osana ravintolaa ja valmistaa meitä tulevaa Henricus-jaksoa varten. Lilla Henricuksessa meillä oli kahdelle viikolle omat kolmen ruokalajin menut, alempana kuvat menuista. Tapahtuma oli suunnattu pelkästään koulun opettajille.

Istuvan pöydän kattauksessa oleellista on se, että pöydässä on kerralla kaikki tarpeellinen oikealla paikallaan. Pöydän kattaus onkin helppoa ja mukavaa hyvillä ohjeilla.

Kuva 2. Pop-Up ravintola Lilla Henricus pöytäkate

Oletko onelmoinut kokin urasta? Kokkina pääset käyttämään niin kädentaitoja, mielikuvitusta kuin luovuuttasi. Valitse silloin kokin ura. Kokkikilta Original Espoota vetää Timo Kortelainen.

Kuva 3.  Kilta 2020 kokki opiskelijoita.

Tarjoilijana palvelet asiakkaita, esittelet ravintolan ruokia ja juomia sekä vastaanotat ja toimitat tilaukset. Tarjoilija on asiakaspalveluammattien ehdotonta eliittiä.

Kuva 4. Kilta2020 tarjoilija opiskelijoita

Oletko unelmoinut tarjoilijan ammatista? Kiinnostaako sinua asiakaspalvelu? Oletko kiinnostunut juomien valmistamisesta ja tarjoilusta? Valitse silloin tarjoilijan ura. Tarjoilijakilta Espoota vetää Heikki Tuovinen

Vastaa