KOKKIKILTA ORIGINAL ESPOO

Kokkikilta Original Espoo on ravitsemisalan opiskelijoiden yhteinen sivusto

Valikko

Siirry sisältöön
  • Etusivu
  • Perustutkinnon muodostuminen
    • YTO-integraatiot
  • KOKKIKILTA
    • Kiltakoulu Kokkikilta Original Espoo
      • Kiltakoulupedagogiikka
    • Lakela 360
    • Collaborate
  • PAKOLLISET TUTKINNON OSAT
    • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 ops
      • Ammattikeittiön asiakaspalvelu
      • Perusruoanvalmistus
      • Ergonomia ja työturvallisuus
      • Hygienia ja omavalvonta
      • Kestävä kehitys (Ravitsemispalveluissa toimiminen)
      • SOME- taidot (Ravitsemispalveluissa toimiminen)
      • Työssäoppiminen
    • Lounasruokien valmistus 40 ops
      • Ammattikeittiön ruoanvalmistus
      • Ruokalistasuunnittelu
      • Ravitsemus ja erityisruokavaliot
      • Kestävä kehitys (Lounas)
      • SOME-taidot (lounas)
      • Työssäoppiminen
    • Annosruokien valmistus 25 ops
      • Gastronomian perussanasto
      • Kestävä kehitys (Annosruoka)
      • SOME-taidot (Annosruoka)
      • Työssäoppiminen
  • VALINNAISET TUTKINNON OSAT
    • Kahvilapalvelut 10 ops
      • Some-taidot (Kahvila)
    • Katu- ja pikaruokapalvelut 10 ops
    • Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot 10 ops
      • Some-taidot
    • Suurkeittiön ruokatuotanto 25 ops
    • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 ops
      • Some-taidot
      • Kestävä kehitys (Tilaus- ja juhla)
    • Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp
      • Some-taidot
    • À la carte-ruoanvalmistus 30 ops
      • A’la Carte ruokalistasuunnittelu
      • Kestävä kehitys (à la carte)
      • Some-taidot
    • Ravitsemispalveluiden tuotteistaminen, 20 osp
      • Kestävä kehitys (Tuotteistaminen)
      • Some-taidot
    • Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
      • Teoria
      • Tuotekehitys ja ruoanvalmistus
      • Kestävä kehitys (Luonnontuotteet)
      • Työssäoppiminen
    • Yrityksessä toimiminen, 15 osp
    • Ammattilaiseksi kansainvälisesti, 15osp
    • RaCa kestävän kehityksen osaaja 15 osp
  • KANSAINVÄLISYYS OMNIASSA
  • Hankkeet (Kiltamalli)
    • CORE, Cooking for the future
    • Digi2go projekti
    • HANAKO
    • Healthy future: Healthy food choices for a sustainable future project has ended 2018
    • Killat avoimesti verkossa- Hanke on päättynyt 2019
    • MR amis (hanke loppunut 2019)
  • Osaamismerkit
  • Videot
  • Saavutettavuusseloste
  • Kalenteri
Haku

Lakelankatu avoimet ovet 18.1.2017

18/01/201718/09/2017 / Oona Haapakorpi

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on LinkedIn Share
Yleinen
Jouni Koskinen, Kiltakoulu, Kokkikilta, Kokkikilta Original Espoo, Kokkiopiskelijat, Maaria Messer, Omnia, Teemu Rekiranta, Valtteri Holmasröm

Artikkelien selaus

← Omnian kokkiopiskelijoiden pop up -ravintolat veivät kielen mennessään ravintolapäivänä 21.2.2016
Tapiolan avajaiset 19.1.2017 →

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget
Voimanlähteenä WordPress | Teema: Hemingway Rewritten tekijä Anders Norén.