Kiltakoulu Kokkikilta Original Espoo

Hotelli- ravintola- ja catering koulutusalalle, kokeille myönnettiin Kiltakoulut-tunnus 13.2.2017. Kiltakoulut tunnuksella toimivat ne koulutusalat joissa toimitaan yrittäjämäisesti ja työelämälähtöisesti.

Kokkikilta Original Espoo aloitti virallisesti toimintansa maanantaina 13.2.2017 jolloin Jari Välkkynen kiltaopetusmallin "isä" luovutti virallisen Kiltakoulujen logon.

Kokkikilta Original Espoo sai kiltavaakunan Omnian Nenäpäivän Pop Up tapahtimassa 2017.

Kiltapäiväillä  Salossa 15.1.2019 luovutettiin  vuodenkilta vaakuna 2019 Omnian Kokkikilta Original Espoolle.

Omnian kiltatoiminnalle tunnustusta

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt toukokuussa 2019 Omnialle tavaramerkin Kokkikilta Original -vaakunalle. Tämä rekisteröinti on voimassa vuoteen 2029 asti, jolloin Omnia voi hakea patentin uudistamista.

Omnian lehtori Oona Haapakorpi nimitettiin samassa tilaisuudessa kiltamestariksi. 

Kuvassa: Timo Kortelainen ja Oona Haapakorpi, Jari Välkkynen Tavastiasta.  Heikki Tuovinen, Anu Tikande,Merja Leivo, Arja Allekotte sekä Opo Kaija Riutta

Omnian Leipurikilta Originalille ja Tarjoilijakilta Espoolle luovutettiin kiltakoulujen virallinen logo toukokuussa 2019.  Viralliset kiltakoulujen logot luovutti Jari Välkkynen, lehtori Merja Leivolle ja lehtori Heikki Tuoviselle.

Tilaisuuden avasi toimialarehtori Kari Mäenpää toivottamalla kaikki tervetulleiksi. Tilaisuudessa oli läsnä myös opetusneuvos Minna Taivassalo, joka kertoi kiltojen alkutaipaleesta Opetushallituksen näkökulmasta. Hän oli erittäin iloinen Omnian uusista killoista.

Kuvassa:  Jari Välkkynen Tavastiasta.  Heikki Tuovinen, opetusneuvos Minna Taivassalo Anu Tikande, Merja Leivo ja Oona Haapakorpi

Kokkikilta Original Espoo, Omnia

Leipurikilta Original Espoo, Omnia

Tarjoilijakilta Espoo, Omnia

Creative Commons -lisenssi Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.