Kestävän kehityksen osaamismerkejä, osaamismerkit on jaoteltu kolmeen osaan eli:
- Ruokatuotannon kestävä kehitys (vihreä)
- Taloudellinen kestävä kehitys (turkoosi)
- Ekologinen kestävä kehitys (sininen)
Kestävän kehityksen osaamismerkin hakeminen
Jotta voi hakea osaamismerkkiä, opiskelijalla tulee olla joku verkkoalusta (Google Drive, Office365, OneDrive) tai blogi, johon raportoi tai tekee esityksen haettavasta aiheesta
- Lue alla oleva osaamismerkki luetteko
- Hae osaamismerkkiä. Aloita klikkaamalla osaamismerkin nimeä. Sinulle aukeaa uusi ikkuna
- Uusi ikkuna on osaamismerkin hakulomake. Lue se ja täytä tiedot. Muista linkittää raporttisi/esityksesi tai linkitä liitetiedosto
HUOM.
Kestävän kehityksen osaamismerkin vastaanottaminen
Jotta voit vastaanottaa osaamismerkkejä, sinulla tulee olla osaamispassi eli Open Badge Passport- tili.
- Hyväksytty osaamismerkkihakemus pitää vastaanottaa sähköpostin välityksellä
- Onneksi olkoon! Olet osoittanut osaamisesi hyväksytysti ja ansainnut osaamismerkin!
- Nouda merkki linkistä -Hae merkki tästä
- Jatka – Kun klikkaat "Jatka", siirryt osoitteeseen https://openbadgepassport.com
- Kirjaudu sisään
- Accept badge/ Hyväksy merkki
- Tämän jälkeen merkkiä voi jakaa esim. Blogi, LinkedIn, facebook jne.
Opetusmateriaalia
Video on Sami Heikkinen consulting
Tämä materiaali on tuotettu osana Healthy Future -hanketta.
ARVIOINTI
T1 Kehittää työryhmän jäsenenä uusiin tarpeisiin sopivia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja. Testaa työryhmässä uusia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja, arvioi niiden toimivuutta, kiinnostavuutta, laatua sekä tuotantoprosessin eettisyyttä.
H3 Kehittää uusiin tarpeisiin sopivia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja. Testaa työryhmässä uusia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja, arvioi niiden toimivuutta, kiinnostavuutta, laatua sekä tuotantoprosessin eettisyyttä.
K5 Kehittää itsenäisesti ja asiantuntevasti uusiin tarpeisiin sopivia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja. Testaa työryhmän kanssa uusia ruoka- ja juomatuotteita tai palveluja, arvioi niiden toimivuutta ja kiinnostavuutta sekä tekee työryhmässä tarvittavat tuotteistamiseen liittyvät korjaavat toimenpiteet.
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.