KA2 Erasmus+ hankehakemuksen valmisteleva vierailu pidetiin Kreikassa, Voloksen kaupungissa

Uuden KA2 Erasmus+ hhankeen valmisteleva vierailu pidettiin Kreikassa, Voloksen kaupungissa marrasuun alussa. Itse valmisteleva kokous pidettiin I.I.E.K. tiloissa.

Omniasta valmistelu kokouksessa mukana olivat ruokatuotannon lehtori Oona Haapakorpi sekä ravintolapalvelun lehtori Heikki Tuovinen.

Kuva: Mr. Heikki Tuovinen (Omnia), DIEK Legal Representative, Mr. A. Zarkadas , Mrs. Maria Voulgari (I.I.E.K.), Mrs. Oona Haapakorpi (Omnia) and Mrs. Leta Argirakou (I.I.E.K.)

S2SHC / Sustainably towards superior hospitality culture – flexible learning pathways in service design enhanced manner hankeessa  päämääränä on kehittää asiakaslähtöinen palveluprosessi, joka edistää monialaisuutta. Tavoitteena on asiakaslähtöisten palvelujen luominen ja kehittäminen hyödyntämällä palvelumuotoilua ja -johtamista.  Asiakas tasolla/opiskelija tasolla tarkoitus on rakentaa opetuskokonaisuus yksilön ja ryhmän tarpeita vastaaviksi. Tällöin päästään tekemään oikeaa työtä tiiminä, niin opettajan kuin ammattilaisen kanssa yhteistyössä hyödyntäen samalla joustavien polkujen projektimallia (Flexible pathways/kiltamalli).

Hankeen toisena lähtökohtana on kestävän kehityksen edistäminen ravintola ja catering alalla. Tällä hetkellä alan keskeiset työtehtävät kestävän kehityksen näkökulmasta keskittyvät taloudelliseen ja ekologiseen kestävyyteen kuten: materiaalin kierrätys sekä jätteiden lajittelu, veden- ja energian kulutus sekä ympäristöystävällisten raaka-aineiden käyttö ja hankinta ammattikeittiössä.

Vastaa