Tämän sivun sisältö
Project description
The aim of the project is to develop open badges, a gamified approach to learning, to demonstrate the different steps in gaining skills and competence in sustainable development. The purpose is to change gastronomical approaches to minimise the carbon footprint of cooking and to make it more socially, environmentally and ethically sustainable.
Target group
Food production students and trainers as well as other personnel
Duration
1.9.2016—31.8.2018
Project manager
Oona Haapakorpi/Mika Heino, Omnia
Partners
Coordination: Omnia, Finland
Partners:
- Ekami, Finland
- Galileo.it S.r.l., Italy
- Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raskaj Zagreb, Croatia
- Hotelijersko-turisticka i ugostiteljska skola, Croatia
Funding
Erasmus+ KA2
Project websites
- www.healthyfutureproject.eu
- http://healthyfutureproject.blogspot.fi (Blog)
- Omnia mukana kansainvälisessä kokkauskilpailussa, jossa pienennetään hiilijalanjälkeä (Elämää Omniassa blog post 1.3.2017)
- Omnia toiseksi Kroatiassa pidetyssä kokkikilpailussa (Elämää Omniassa blog post 17.3.2017)
- https://healthyfutureproject-italy.blogspot.fi/ (Blog)
- Healthy Future – oppia ja elämyksiä Roomasta (Elämää Omniassa blog post 9.10.2017)
- Healthy Future -hankkeen osaamismerkit osana osaamisperusteisuutta (Elämää Omniassa blog post 2.5.2018)
- Kestävän kehityksen Open Badge -osaamismerkit (Elämää Omniassa blog post 20.8.2018)
- www.facebook.com/Healthy.Future.Project (Facebook)
Contact information
OONA HAAPAKORPI
Opettaja
0438244112
oona.haapakorpi@omnia.fi
MIKA HEINO
Asiantuntija
0468515082
Mika.Heino@omnia.fi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.