Annosruokien ruokalistasuunnittelu

Tehtävä 1
Tutki kirjastossa alan kirjallisuutta ja kokoa löytämästäsi aineistosta listaa ruokalajien ryhmittelystä.

Tehtävä 2. Ateriasuunnittelu

Valitse itselesi teema KESÄ, SYKSY, TALVI, KEVÄT
Tämän jälkeen suunnitele 3 ruokalajin MENU- kokonaisuus
(alku-, pää- ja jälkiruoka).

Työn toteutus:
Vie tuotos tarkastettavaksi omille www-sivuillesi
Kun tuotos on hyväksytty
Etsi tuotteille ruoka-ohjeet –>Tämän jälkeen muuta kaikki painot KILOIKSI TAI LITROIKSI (kg/l)

Tee JAMIX-ohjelmalla  (sisäänkirjauksessa käytä Omnian käyttäjätunnusta ja salasanaa) kaikista annoksiin liittyvistä komponenteista (esim. pää-raakaaine, lisäke, kastike etc.) reseptit ja kokoa ruokalajeista menu

ARVIOINTI

Sample Text