Sauce2018, Teknologia ja digitalisaatio

Sauce 2018, Power of Food

 

Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla järjestettiin kansainvälinen Sauce tapahtuma 1.–3.9.2018. Sauce konferenssi järjestettiin neljättä kertaa. Sause Forumin ”äiti” Pauliina Pirkkola oli erittäin ylpeä ja iloinen että Sauce forum järjestettiin Helsingissä.  Sauce konferenssi on ainutlaatuinen tapahtuma, joka kokoaa ravintola- ja caterin alalta eri osaajat saman katon alle.

Vuoden 2018 Sauce Forum konferenssissa oli Omniasta mukana ruokatuotannon lehtori Oona Haapakorpi sekä ravintolapalvelun lehtori Heikki Tuovinen. Vuoden 2018 Sauce forum jakoi ruoka- ja ravintola-alan kansainvälistä tietoa ja ammattitaitoa. Tapahtuman aikana oli mahdollisuus keskustella ja verkostoitua eri toimijoiden kanssa.

Kuten Laura Jasprs, joka on Hermann’s co-founder. Hänen kanssa päästiin keskustelemaan tulevaisuuden kestävästä kehityksestä. Hän kertoi heidän tutkimuksista kestävän kehityksen hyväksi.

Sauce forun on loistava tapa luoda ja vahvistaa suhteita työelämän kanssa.

Vietimme myös innovatiivisen keskustelu hetken keittiömestari Linnea Vilhonen kanssa ja samalla pääsimme kuulemaan Omnian entisten kokkiopiskelijoiden kuulumisia.

Meillä oli myös mahdollisuus keskustella keittiömestari Kim Palhusin sekä tuotepäällikkö Pia Helinin Restel Ravintolat Oy:ta.  Mahdollisista uusista yhteistyöprojekteista.

Meillä oli myös mahdollisuus keskustella Leijona Catering Oy Jaako Sauvolan kanssa.

Pääsimme myös juttusille maailmankuulun ruokakriitikkon Mr Andrea Petrini  Hänen viestinsä oli opetus ja ohjaus sinne missä ovat ihmiset – työntekijät, asiakkaat, toiminta, Business – me kaikki. Tehkää yhteistyötä yrittäjien kanssa, uudenlaisissa oppimisympäristöissäjotta opiskelijat voivat tuntea olevansa osa tätä hospitality business:tä

Teksti : Oona Haapakorpi  & Kuvat: Heikki Tuovinen

Vastaa