Hygienia ja omavalvonta


CC:  Ammattikeittiön ABC: Hygienia ja omavalvonta

Hygieniaosaaminen  selkokielellä (ESR)

LUPA KOKATA – ELINTARVIKEHYGIENIAN PERUSTEET (Ruokatieto Yhdistys ry)

LUPA KOKATA (Opetusmateriaali WSOY 2001)

Yleistä Oivasta  (Evira)

ARVIOINTI

  • huolehtii ulkoisesta olemuksestaan sekä henkilökohtaisesta hygieniastaan
  • noudattaa hygienialainsäädäntöä ja omavalvontasuunnitelmaa

  • huolehtii ulkoisesta olemuksestaan sekä henkilökohtaisesta hygieniastaan
  • noudattaa hygienialainsäädäntöä ja omavalvontasuunnitelmaa

  • huolehtii ulkoisesta olemuksestaan ja henkilökohtaisesta hygieniastaan omatoimisesti ja asianmukaisesti
  • noudattaa hygienialainsäädäntöä ja omavalvontasuunnitelmaa