Ammattikeittiön asiakaspalvelu

Asiakaspalvelija on yrityksen käyntikortti

 

CC: Ammattikeittiön ABC: Asiakaspalvelu

  • kunnostaa toisen apuna asiakas- ja työtiloja sovitulla tavalla (T1)
  • perehtyy työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin (T1)
  • perehtyy paikkakunnan ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin siten, että osaa nimetä niitä (T1)

  • kunnostaa ja siistii ohjeen mukaan ja sovitulla tavalla asiakas- ja työtiloja perehtyy ohjeen mukaan työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, (H3)
  • tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin ja toimii niiden mukaan (H3)
  • perehtyy itsenäisesti alueen ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin siten, että nimeää erilaisia toimipaikkoja ja esittelee niiden tuotteit (H3)

  • kunnostaa itsenäisesti asiakas- ja työtiloja (K5)
  • perehtyy omatoimisesti työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin ja toimii niiden mukaan (K5)
  • perehtyy omatoimisesti valtakunnallisiin ja alueellisiin ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin, niiden tuotteisiin ja palveluihin siten, että pystyy vertailemaan niitä (K5)