Ammattikeittiön asiakaspalvelu

Asiakaspalvelija on yrityksen käyntikortti

CC: Ammattikeittiön ABC: Asiakaspalvelu

Kokkipeli on verkkopeli hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Pelissä opiskelijat saavat pohtia ja opiskella asiakaspalveluun, ravitsemustietoon, sekä erikoisruokavalioihin liittyviä kysymyksiä ja tehtäviä.

Peli toimii kaikilla nykyaikaisilla selaimilla, eikä sitä pelatakseen tarvitse asentaa tietokoneelle ylimääräisiä ohjelmia. Peliä voi pelata myös tableteilla ja useimmilla älypuhelimilla.

Kokkipeli eri osiot koostuvat lähes 1000 monivalintakysymyksestä, jotka käsittelevät laajasti opiskeltavana olevia alueita. Pelaajan vastatessa kysymyksiin oikein, saa hän tietää tarkemmat perusteet vastaukselleen, kun taas vastatessaan väärin ohjataan pelaajaa oikean tiedonlähteen äärelle tai muuten rohkaistaan jatkoon. Lisäksi pelissä on eri aihealueita käsitteleviä kuvatehtäviä ja videokysymyksiä.

Peliin on lisätty alueita ja tehtäviä. Uudet tehtävät käsittelevät ravitsemustietoa ja erikoisruokavalioita. Uusia kysymyksiä ja tehtäviä on satoja.

Muista ladata sivu uudestaan, jotta varmasti saat uudet pelialueet näkyviin.

Opettajalle

Kokkipelin opettajan hallintajärjestelmään pääsee rekisteröitymään ja kirjautumaan klikkaamalla pelin etusivulla olevaa Opettajille-linkkiä. Sen kautta opettaja voi lisätä peliin oppilaitoksia ja opiskelijaryhmiä, jotka puolestaan tulevat opiskelijoille valittavaksi rekisteröitymissivulla. Hallintajärjestelmässä opettajat voivat myös tarkastella oppilaiden menestymistä ja säätää oppilaskohtaista vaikeusastetta.

Kokkipeli

ARVIOINTI

  • kunnostaa toisen apuna asiakas- ja työtiloja sovitulla tavalla (T1)
  • perehtyy työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin (T1)
  • perehtyy paikkakunnan ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin siten, että osaa nimetä niitä (T1)

  • kunnostaa ja siistii ohjeen mukaan ja sovitulla tavalla asiakas- ja työtiloja perehtyy ohjeen mukaan työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, (H3)
  • tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin ja toimii niiden mukaan (H3)
  • perehtyy itsenäisesti alueen ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin siten, että nimeää erilaisia toimipaikkoja ja esittelee niiden tuotteit (H3)

  • kunnostaa itsenäisesti asiakas- ja työtiloja (K5)
  • perehtyy omatoimisesti työtään koskeviin työyhteisön sääntöihin, tietosuoja- ja turvallisuusohjeisiin sekä toimintatapoihin ja toimii niiden mukaan (K5)
  • perehtyy omatoimisesti valtakunnallisiin ja alueellisiin ravitsemisalan yrityksiin ja toimipaikkoihin, niiden tuotteisiin ja palveluihin siten, että pystyy vertailemaan niitä (K5)