Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp

Ammattitaitovaatimukset

Opiskelija osaa

  • suunnitella luonnontuotteista ruoka- tai juomatuotteita
  • esivalmistella ja valmistaa toimintaympäristöön ja vuodenaikoihin sopivia ruoka- tai juomatuotteita
  • laittaa esille ja tarjoilla ruoka- tai juomatuotteita
  • tehdä työvuoroon kuuluvat jälkityöt
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

(Tutkinnon osa ei sisällä  sosiaalisen median osuutta)

Creative Commons -lisenssi

Oppimateriaalin käyttöoikeuden lisenssi on CC-BY-NC 4.0.
Saat käyttää oppimateriaalia opetuksessasi, muokata ja jakaa,
kun mainitset materiaalin lähteen (Kokkikilta Original Espoo).
Oppimateriaali ei ole tarkoitettu kaupallisiin tarkoituksiin.
Lue lisää:
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/