Omnian ensimmäisen vuoden tarjoilijakilta opiskelijat olivat jo neljännen kerran mukana Jussi-Gaalasssa

Jussi-gaala järjestettiin tänä vuonna epidemian keskellä, mutta tapahtuma onnistui kaikesta huolimatta loistavasti

Kotimaisten elokuvien palkitsemistilaisuus JUSSI GAALA järjestettiin poikkeuksellisten erikoisjärjestelyiden aikana, Helsingin Kaapelitehtaalla keskiviikkona 14. lokakuuta 2020. Tässä tilaisuudessa caterauksesta oli vastuussa Pihka oy/ NoHo Partners Oy:tä.

Jussi-gaala noudatti turvaohjeistuksia millintarkasti. Esimerkiksi Kaapelitehtaalla:

  • ”Asiakkaat ohjattiin pöytiin porrastetusti, jossa alkumaljat olivat valmiina”
  • ”Lautasten väliä oli yksi metri, joka tarkoittaa, että asiakasväli oli yksi metri.”

Salissa kaikilla tarjoilijoilla oli koko tarjoilutilanteen ajan maskit sekä keittiössä kun ruokaa laitettiin esille kaikilla työntekijöillä oli käytössä maskit.

Tarjoilukillan opiskelija Noora Kankare kommentoikin seuraavaa Jussi-Gaala tapahtumasta:

”Tykkäsin paljon! Oli hienoa olla noin isossa tilaisuudessa, missä tehtävät oli hyvin organisoitu ja pystyttiin palvelemaan isoa joukkoa ihmisiä samaan aikaan tehokkaasti. Varmasti myös hyvää oppia siitä, miten voidaan tehostaa hygienisyyttä isossa tilaisuudessa pandemia-aikana."

Omnian ensimmäisen vuoden tarjoilijakillan opiskelijat olivat innoissaan Jussi-Gaala tapahtumasta

Tapahtumassa oli mukana Omnian Tarjoilijakillan ensimmäisen vuoden opiskelijat Ida Litmanen. Cristina Radu. Noora Kankare. Tia Ekman. Ronja Tiepelto. Karimzada Maliha. Iina Waronen. Na Qiao.  ja Janubia da Silva.

Tarjoilijakillan opiskelijat hoitivat loistavasti omat tehtävänsä. Pasi Vataja NoHo Partners Oy:tä. kertoi, että oli ilahduttavaa katsella kuinka innokkaita, opiskelijat olivat tapahtumassa. Hän myös kertoi, että kaksi opiskelijaa halusi nähdä tapahtuman kulun loppuun asti ja näin ollen he jäivät muita opiskelijoita pitempään Jussi-Gaala tapahtumaan.

Ennen tapahtumaa opiskelijat olivat käyneet tutustumassa Kaapelitehtaan tiloihin, ja samalla tavanneet bankettipäällikkö Pasi Vatajan NoHo Partners Oy:tä. Tässä yhteydessä Heikki Tuovinen Tarjoilijakillan vetäjä Omniasta oli kutsunut hänet lounaalla Pop-Up ravintola Lilla Henrikukseen lounaalle. Jonka yhteydessä Vatajalla oli mahdollisuus tutustua opiskelijoiden työskentelyyn.

Omnian opiskelijoiden kommentteja Jussi-Gaalan tarjoilutehtävissä

Iina Waronen  ”Jännitti paljon, oli mielenkiintoinen kokemus!

Ronja Tiepelto ”Jännitti ihan sikana, ja oli ihan okei kokemuksen kannalta.”

Janubia da silva  tuttavalisemmin Bia kertoo että  ”Se oli hyvä kokemus minulle, pidin todella joukkueesta.”

Cristina Radu  ”Unohtumaton kokemus upean tiimin kanssa! ”

Vastaa